Bruggenloop 2017

Bruggenloop NijmegenNijmeegse Bruggenloop 2017

De Nijmeegse Bruggenloop wordt dit jaar voor de 12e keer georganiseerd. Op  20 september 2017 kunnen tweeduizend deelnemers over de Nijmeegse bruggen rennen over een parcours van 6,9 of 10 km.

Het meest gelopen rondje in Nijmegen! Een rondje over de bruggen, met prachtige vergezichten over de Waal en de stad Nijmegen. Een ronde om van te genieten! Op woensdagavond 20 september zal er om 19:00 uur vanaf de Waalkade worden gestart met de 10 kilometer. Aansluitend gaan om 19:15 uur de lopers voor de 6,9 kilometer van start. Voor de deelnemers aan de 10 kilometer zijn de twee nieuwe bruggen in het parcours opgenomen. Hiermee is ook de prachtige passage mogelijk over het stadseiland Veur-Lent! Met het fantastische uitzicht over stad en rivier is het een bijzondere ervaring om hier te lopen. Afsluitend is er nog de prachtige passage over de Waalbrug en door het Valkhofpark.

Aftermovie 2016

Inschrijven voor de Bruggenloop 2017

Inschrijven voor de Bruggenloop kan via de website. Er zijn 2000 startplekken te vergeven voor het loopevenement in Nijmegen. Met het beperkte aantal startplekken verwacht de organisatie dat de deelnamelimiet voortijdig behaald zal worden. Meer informatie en inschrijvingen via www.024sport.nl