Concert Robbie Williams

Robbie WilliamsLet him entertain you

Op 4 juli komt Robbie Williams naar Nederland en wel naar Nijmegen. Met The Heavy Entertainment Show staat hij in het Goffertpark. Na het succes van het concert op Pinkpop heeft de organisator wederom gekozen voor een optreden in de buitenlucht. En natuurlijk leent Nijmegen zich hier erg goed voor!

Vervoer naar de Goffert Nijmegen

Het wordt aangeraden de auto thuis te laten. Het Goffertpark is goed te bereiken met de bus vanaf Nijmegen Centraal. Het Goffertpark ligt nabij het centrum van Nijmegen en er komen veel bezoekers naar het concert. Er wordt dan ook een zware avondspits verwacht in en rondom Nijmegen. Advies is daarom om op tijd te vertrekken om de verkeersdrukte te vermijden. Lopen vanaf het centrum is een flinke wandeling, maar ook zeker een leuke optie.

Meer Robbie Williams in centrum Nijmegen

Wil je voor of na het concert van Robbie Williams nog iets drinken, dan kan dat in een van de vele cafés en kroegen van Nijmegen. Overnachten in Nijmegen na het concert is uiteraard ook erg goed mogelijk. Sommige zaken zullen zeker inspelen op de aanwezigheid van Robbie Williams bij hun muziekkeuze. 😉

Om alvast in de stemming te komen