Eiland Run Nijmegen

Hardloopwedstrijd op nieuw stadseiland

EilandRun Nijmegen

Het nieuwe stadseiland in de Waal bij Nijmegen is het toneel voor de tweede editie van de Eiland Run. Nijmegen wordt meer en meer de naam van ‘loopstad’. Het nieuwe stadseiland van Nijmegen is prachtig om rond te lopen. Die conclusie trokken ze ook bij 024Sport. De organisatie van The Night Run Festival en Bruggenloop Nijmegen komt ook dit jaar met Eiland Run, naast de vele andere loopevenementen in de stad.

5 en 10 kilometer hardlopen

eiland-run-ICON-1-e1463048326913Op vrijdagavond 30 juni zal er om 19:00 uur vanaf de Lentse Warande worden gestart met de 5 kilometer. Aansluitend gaan om 20:00 uur de lopers voor de 10 kilometer van start. De Eiland Run vindt plaats in hartje stad, op het nieuwe langgerekte stadseiland Veur-Lent. De Eiland Run is een mix van hardlopen, muziek, eten en drinken op de zwoele zomeravond. Heerlijk rennen door de natuur en genieten van de prachtige vergezichten. Na afloop chillen op je strandstoel met een koel drankje bij de barbecue.

 

Gezelligheid met muziek, eten en drinken

Aansluitend is er voor zowel lopers als toeschouwers de gelegenheid tot een gezellig samenzijn op de Lentse Warande met muziek, een koud biertje of cocktail bij de barbecue.

Inschrijven voor de Eiland Run

Inschrijven voor de tweede editie van de Eiland Run kan via de website www.024sport.nl/eilandrun. Er zijn 1000 startplekken te vergeven voor het nieuwe loopevenement in Nijmegen. Met het beperkte aantal startplekken verwacht de organisatie dat de deelnamelimiet voortijdig behaald zal worden. Meer informatie en inschrijvingen via www.024sport.nl