Tipisch Nijmegen

Nieuw écht Nijmeegs foodfestival in Julianapark

Tipisch NijmegenNijmegen heeft er een uniek culinair evenement bij. Tijdens Tipisch Nijmegen! presenteren meerdere rasechte Nijmeegse horeca-ondernemers zich vanuit sfeervolle (tipi)tenten aan het publiek. Ze laten je kennis maken met hun heerlijkste gerechten en lekkerste drankjes. Samen met vrienden, familie of collega’s geniet je in het Julianapark van lokale artiesten en de typisch gastvrije sfeer van de oudste stad van Nederland.

Tipisch Nijmegen

TipischNijmegen! wordt georganiseerd voor en door lokale partijen: van ondernemers tot leveranciers en van artiesten tot sponsoren.  Van jong tot oud, iedereen is welkom. De toegang is gratis en aan alles proef je: dit is TipischNijmegen!

Deelnemers aan Tipisch Nijmegen

Arnhemse versie van Tipisch NijmegenDe restaurants die deelnemen aan Tipisch Nijmegen zijn (voor zover bekend op moment van schrijven):

Er is nog plek voor een paar deelnemers. Klik hier voor een actuele deelnemerslijst.

Meer over Tipisch Nijmegen

Het evenement Tipisch Nijmegen wordt georganiseerd door 3 ondernemers uit Nijmegen (De Nijmeegse Boys), Michiel Houkes, Joost van Rooij en Jip Verhoeven. Om het meteen tot een succes te maken zijn zij de samenwerking aangegaan met CU2 die al 3 jaar lang een soortgelijk event zeer succesvol neerzet in Arnhem. Op het Nijmeegse evenement worden circa 15.000 bezoekers verwacht verspreid over 4 dagen, mits het weer natuurlijk wel een beetje meespeelt.

Meer informatie: www.tipischnijmegen.nl
Facebook: TipischNijmegen

Foto's