Koopzondagen in Nijmegen

Iedere zondag koopzondag in Nijmegen

Koopzondag in centrum Nijmegen

In Nijmegen is het iedere zondag koopzondag. Alle winkels mogen op zon- en feestdagen open zijn, met uitzondering van 1e pinksterdag, 1e paasdag, 1e kerstdag en nieuwjaar. Vrijwel alle winkels in het kern-winkelgebied en een groot aantal winkels in de ringstraten zijn dan ook alle (koop)zondagen geopend. Op de eerste zondag van de maand zijn ongeveer alle winkels in de gehele binnenstad open.

Openingstijden winkels Nijmegen

De winkels in het centrum van Nijmegen zijn op een koopzondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Wil je zeker weten of een winkel open is? Bekijk dan het bedrijfsprofiel van de desbetreffende winkel op onze website. De ondernemers houden dit zelf bij.

Activiteiten tijdens koopzondagen

Koopzondag Centrum NijmegenTijdens de koopzondagen is er vaak van alles te doen in de stad. Je kunt er heerlijk genieten van cultuur, winkelen, feest en uitgaan. Kom lekker winkelen tijdens de koopzondagen in Nijmegen en stap aan het einde van een fanatiek dagje shoppen één van de restaurants en cafés binnen. Of combineer je dagje winkelen met een bezoek aan theater of museum. Kom je met de auto? Kijk dan op onze pagina parkeren.