Voor ondernemers

Ondernemer in centrum Nijmegen

Deze pagina is speciaal voor ondernemers in de binnenstad van Nijmegen. Hier kun je je eigen bedrijfspagina aanmaken en beheren. Daarnaast vind je hier belangrijk ondernemersnieuws en informatie over interessante bijeenkomsten. Bekijk hiervoor ook de ‘interessante artikelen’ rechtsonderaan (alleen op desktop).

>> Bezoek ook de Ondernemersbijeenkomst 19 mei

Je bedrijf op deze site

Iedere ondernemer in het centrum van Nijmegen (met postcode 6511) kan gratis een bedrijfspagina op deze site aanmaken. Zo maken we samen jouw onderneming én de binnenstad als geheel ook online goed vindbaar. Heb je nog geen account? Druk dan rechts op de knop ‘Nieuw bedrijf aanmelden‘ om je bedrijf op te geven (let op: dit werkt alleen op desktop). Heb je wel een account maar geen logingegevens meer? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ of neem contact op.

Nieuwsbrief voor ondernemers

Huis voor de Binnenstad heeft een aparte digitale nieuwsbrief voor ondernemers. Wil je deze ook ontvangen? Meld je dan aan voor een bedrijfspagina of stuur ons een bericht via het contactformulier. Je ontvangt dan automatisch gratis het laatste nieuws voor ondernemers in Nijmegen centrum in je mailbox.

Evenement of activiteit organiseren

Organiseer je een event of activiteit in de binnenstad? Laat het ons dan weten. Wij nemen het kosteloos mee in onze promotie. Je kunt kleinere activiteiten altijd kwijt op je bedrijfspagina. Evenementen voor een breder publiek kunnen gemeld worden via onze contactpagina. Graag voorzien van de nodige info en (rechtenvrij) beeldmateriaal.

Over deze site

Deze site is een initatief van Huis voor de Binnenstad, waarbij 4 organisaties de krachten bundelen: VCON, KHNCNN en VCV Nijmegen. Retail, horeca, cultuur en vastgoed zijn zo allen vertegenwoordigd. Het Huis voor de Binnenstad is een stichting in 2010 opgericht en wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Taskforce Ondernemersfonds en de genoemde belangenorganisaties. Klik hier voor meer info over Huis voor de Binnenstad.