Winter in Nijmegen

Winter in Nijmegen

12 december 2015 t/m 03 januari 2016

Meer Centrum Nijmegen

Activiteiten

Winter in Nijmegen

winterProef, ervaar en geniet van de winter in het centrum van Nijmegen. Naast de gezellige koopzondagen en koopavonden zijn er ook diverse sfeervolle kerstactiviteiten in de binnenstad georganiseerd. Waar en wanneer vind je terug op deze website. Natuurlijk kun je ook heerlijk uitgaan en dineren rond en tijdens de feestdagen. En ook voor de kleintjes is er weer heel veel te doen en beleven. 
Op veel plaatsen worden extra activiteiten rond kerst georganiseerd. Er zijn leuke, kleinere, winterse winterse taferelen op de Grote Markt en bij de Commanderie. Trotseer je liever niet de kou en geniet je graag binnen? Bezoek dan in de St. Stevenskerk de prachtige kerststallen en exposities. Een expositie van alternatieve kerstverlichting zorgt in de Houtstraat voor extra sfeer op straat. Op deze pagina scroll je door het overzicht met alle activiteiten die er zijn.
Maar Nijmegen heeft nog veel meer te bieden. De gastvrije horeca van Nijmegen ontvangt je met open armen. Uiteraard zijn er ook fantastische winterse voorstellingen en kerstfilms te zien. En dankzij een parkeeractie van de Gemeente kan je ook nog eens goedkoper én langer in de stad genieten. Kom je ook?

Fijne kerstdagen!