De 24 uur van NUL24

onky donkyGlazen huis

Het glazen huis van 3FM staat dit jaar in Apeldoorn, maar dat betekent niet dat er in Nijmegen niet ook een actie opgezet kan worden voor het goede doel. 24 uur lang zullen vier ondernemers van de ondernemersvereniging NUL24 en twee bestuursleden van Onky Donky zich laten opsluiten op de Grote Markt. Dit alles ten gunste van het goede doel Onky Donky.

Het goede doel

Onky Donky is een goed doel dat zich inzet om kinderen met een beperking of een zorgelijk bestaan een mooie onbezorgde dag te geven. In Ouwehands dierenpark in Rhenen heeft de organisatie een huis van waaruit de kinderen een onvergetelijke dag kunnen beleven in een bos- en dierrijke omgeving.

Op 18 en 19 mei vragen zij de aandacht voor deze kinderen. De wensenlijst van Onky Donky bestaat uit diensten en materialen die het Huis nodig heeft om de dagen van de kinderen die daar te gast zijn nog onvergetelijker te maken. Maar gelddonaties zijn uiteraard ook van harte welkom. Dus kom langs tijdens deze 24 uur om te laten zien dat je dit doel een warm hart toedraagt. Op 18 mei om 17:00 wordt de deur voor 24 uur gesloten. Tijdens deze 24 uur zal het zestal bezoek ontvangen van bekende Nijmegenaren en bereidwillige inwoners. Ook zullen er optredens zijn in en om het huis. Na dit etmaal wordt de opbrengst bekendgemaakt en breekt het feest los. Dus kom langs om je steun te betuigen.

Kijk voor informatie over het goede doel op onkydonky.nl en voor updates over het evenement de website van NUL24.