De Kaaij 2018

De Kaaij: Cultureel terras aan de Waal

De_Kaaij_NijmegenInmiddels is het festival ‘De Kaaij‘ een begrip in Nijmegen. Het jaarlijks terugkerend festival staat ook dit jaar weer aan de Nijmeegse haven onder de Waalbrug. Het culturele en kunstzinnige festival wordt gekenmerkt door muziek, theater, film, ambachten, yoga, workshops en culinair eten met verse (en verantwoorde) streekproducten. Dit jaar is De Kaaij geopend van 29 juni tot en met 20 juli.

Programma

De Kaaij NijmegenHet programma van de Kaaij is zeer divers. Er is kunst, muziek, theater en nog veel meer en net als ieder jaar kun je er lekker eten, drinken, ontmoeten en ontspannen. De muziek op de Kaaij kenmerkt zich ook door de diversiteit: van singer-songwriters tot beatboxers. Op het terrein zijn bijna iedere dag wel diverse kunstenaars en hun kunstwerken te vinden. Voor zowel kinderen en volwassenen worden er regelmatig interactieve workshops georganiseerd. Daarnaast worden er geregeld yogalessen gegeven op het strand bij de Kaaij.

Meer informatie over het programma van De Kaaij is te vinden op Facebook.

Summer capital

Nijmegen zomerhoofdstad van Nederland

Deze zomer zal er weer van alles te beleven zijn op en rond De Kaaij! De ontspannen sfeer aan het water, op 100 meter van enerzijds de natuur, anderzijds de binnenstad van Nijmegen, maakt dit plekje zo uniek. Kom ook een drankje drinken aan de haven onder de Waalburg en beleef waarom Nijmegen terecht de ‘Summer Capital of Holland‘ wordt genoemd.