Eiland Run

Hardloopwedstrijd op nieuw stadseilandeiland run

Nijmegen wordt meer en meer de naam van ‘loopstad’. Het nieuwe stadseiland van Nijmegen is prachtig om rond te lopen. Die conclusie trokken ze ook bij 024Sport. Het nieuwe stadseiland in de Waal bij Nijmegen is het toneel voor de derde editie van de Eiland Run.

5 en 10 kilometer hardlopen

Op vrijdagavond 29 juni zal er om 19:00 uur vanaf de Lentse Warande worden gestart met de 5 kilometer. Aansluitend gaan om 20:00 uur de lopers voor de 10 kilometer van start. De Eiland Run vindt plaats in hartje stad, op het nieuwe langgerekte stadseiland Veur-Lent. De Eiland Run is een mix van hardlopen, muziek, eten en drinken op de zwoele zomeravond. Heerlijk rennen door de natuur en genieten van de prachtige vergezichten. Na afloop chillen op je strandstoel met een koel drankje bij de barbecue.

eiland runGezelligheid met muziek, eten en drinken

Aansluitend is er voor zowel lopers als toeschouwers de gelegenheid tot een gezellig samenzijn op de Lentse Warande met muziek, een koud biertje of cocktail bij de barbecue.

 

Inschrijven voor de Eiland Run

Inschrijven voor de derde editie van de Eiland Run kan via de website www.024sport.nl/eilandrun. Er zijn 1000 startplekken te vergeven voor het nieuwe loopevenement in Nijmegen. Met het beperkte aantal startplekken verwacht de organisatie dat de deelnamelimiet voortijdig behaald zal worden. Meer informatie en inschrijvingen via www.024sport.nl