Enjoy the ride 2018

Fietsen door Nijmegen: enjoy the ride

Enjoy_the_ride_nijmegen‘Sit back & enjoy the ride’, zo zou het leven moeten zijn. Helaas is dit niet voor iedereen het geval. Een ingrijpende ziekte als kanker maakt ieders ‘Ride’ tot een zware beproeving. Door deel te nemen aan fietstocht Enjoy the Ride kun jij hier wat in betekenen. Op de koopzondag van 22 april organiseert Stichting ‘Enjoy the Ride’ een feestelijk Nijmeegs fietsevenement. Er zijn fietsroutes voor families tot en met echte fiets-sportievelingen. De opbrengst van dit evenement is voor jongvolwassen kankerpatiënten.

Voor iedereen is er een passende fietstocht

  • Nieuw is de 30km tocht. Na de familieroute is dit de kortste route. Leuk voor iedereen.
  • Het is nog vroeg in het seizoen en je wilt best een stukje touren, maar nog niet al te gek; dan is 60km een mooie afstand voor jou!
  • Je gaat voor een wat grotere ronde, pakt een paar heuvels mee en laat je verrassen door een rondje van 100km die je best eens langs plekken kan voeren die je nog niet kent!
  • Wil je met het hele gezin? Ga dan met de familie voor een klein rondje van 10km op de fiets. Supergezellig en kinderen mogen gratis mee.

enjoy the ride nijmegen2Het idee

‘Enjoy the ride’ is opgestart door twee jonge kankerpatiënten, Tim Nouws en Bregje Peeters. Het doel was ook toen geld bij elkaar te halen voor (jonge) kankerpatiënten. Met de gezondheid van Tim gaat het goed, Bregje is inmiddels helaas overleden. Maar Tim en de vrienden en familie van hem en Bregje willen ‘Enjoy the ride’ voortzetten. Help je mee om ook van ‘Enjoy the ride’ een succes te maken? Schrijf je in op www.enjoytheridetour.nl.

Feest

Enjoy the ride nijmegenVoor 20 euro fiets je mee! Behalve een mooie tocht heb je daarvoor ook een versnapering onderweg, kun je na afloop de fiets bewaakt stallen en hup door naar een BBQ! De stramme beentjes kun je ook nog even losmaken op de muziek. Kids mogen gratis mee!

Goed doel

Enjoy the Ride staat voor een leuke en sportieve dag met als doel het inzamelen van geld voor Stichting Tegenkracht

Datum: 22 april 2018
Tijd: verschillend, check de website.
Locatie: Café St. Anneke
Kosten: €20,-
Fotografie: JanWillem De Venster