Feestelijke afsluiting

De laatste dag van de Nijmeegse Winterweken

Zondag 6 januari is de dag dat de Nijmeegse Winterweken tot zijn einde komen. Maar dit laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Dit wordt een feestelijke afsluiting met veel gezelligheid in de Stevenskerk. Workshops, salsadansen, bierproeven en een live-optreden van Daniel Cane! Bovendien zijn die dag de winkels open en vieren de cafés De Grote Nijmeegse Nieuwjaarsborrel. In de kerk doen we vrolijk mee met gratis drankjes.

Slotoptreden Daniel Cane (We are hunters)

Het feest wordt afgesloten met een prachtig concert van Daniel Cane, bekend van de band We Are Hunters en winnaar van de Roos van Nijmegen. Daniel Cane geeft komende zondag een voorproefje van zijn nieuwe singel en neemt een gast mee. Toegang is gratis, dus kom langs en geniet van liefdesliedjes met een rauw randje. Ook bekend van Lowlands, Pinkpop en diverse voorprogramma’s.

Programma zondag 6 januari

10.00 – 11.15 uur: Dienst van woord en tafel
12.00 – 18.00 uur: Dagelijkse activiteiten (kerststallen, etc)
14.00 – 16.00 uur: Koor de Cantorij (op hoofdpodium)
14.00 – 18.00 uur: Kaarsen dompelen in het noordertransept
14.30 – 15.15 uur: Bierproeverij
15.00 – 17.00 uur: Salsa workshop (dansen in de kapel)
16.00 – 18.00 uur: Koekjes versieren in het noordertransept
16.00 – 16.45 uur: Bierproeverij
16.00 – 17.30 uur: Daniel Cane (+ gast)

Vanwege de Grote Nijmeegse Nieuwjaarsborrel is er heerlijke warme glühwein en chocolademelk voor bezoekers verkrijgbaar!

Nog meer te beleven: de Grote Nijmeegse Nieuwjaarsborrel

Nijmeegse Nieuwjaarsborrel

Op 6 januari viert de binnenstad samen feest om het nieuwe jaar goed in te luiden. Ondernemers in de binnenstad halen van alles uit de kast om de bezoekers te entertainen. Hoe, wat, wie waar en wat allemaal.. dat is nog niet bekend. Maar een ding is zeker het wordt een groot feest in de binnenstad! Kijk voor meer informatie op De Nijmeegse Nieuwjaarsborrel. En natuurlijk zijn de winkels gewoon open!