Fiets 4Daagse Nijmegen

Doe mee met de Nijmeegse Fiets4Daagse 2018

Nijmeegse FietsVierdaagseDe Nijmeegse Fiets4daagse is terug van weggeweest! De fietstocht, waar sportief genieten centraal staat, zal plaatsvinden van 23 tot en met 26 augustus in en rond Nijmegen, de Fietsstad van 2016. Naast de prachtige routes, die elke dag een ander gebied in het Rijk van Nijmegen zullen aan doen, zullen deelnemers langs verschillende Superstops gaan. Het belooft een geweldig evenement te worden, dus schrijf je gauw in!

De route

De routes van de Nijmeegse Fiets4Daagse zijn te vinden op www.nijmeegsefiets4daagse.nl/routes/.

Kies zelf hoeveel dagen je mee wil fietsen

Nijmegen fietsstad2016Omdat niet iedereen de mogelijkheid heeft om alle 4 dagen te fietsen, is het ook mogelijk om 1, 2 of 3 dagen mee te doen. Fietsers die alle vier dagen meefietsen ontvangen een prachtige halslint-medaille. Deelnemers die een gedeelte van de Fiets4daagse doen ontvangen een opspeld-medaille. Ongeacht de afstand of het aantal dagen; het wordt 100% sportief genieten in uw eigen tempo.

Gebroeders van Limburg Festival

Gebroeders van Limburg Festival Nijmegen 4Nog een leuke tip…Deelnemers kunnen in het weekend ook genieten van het Gebroeders van Limburg spektakel in het Valkhofpark. Een Middeleeuws festival met eten uit die periode, veel te zien en beleven en tal van spannende verhalen. Zeker de moeite waard om ook even binnen te fietsen.

Voor meer informatie over inschrijven en de route kijk op: www.nijmeegsefiets4daagse.nl