Fietsparade Velo-City

Op donderdagavond 15 juni vanaf 18.30 uur is het één groot rijdend feest door Nijmegen! Dan vindt De Fiets Parade plaats: een grote, bonte fietsoptocht dwars door de stad voor iedereen die van  fietsen houdt. En wat is er leuker dan samen fietsen: dus spreek af met je collega’s, familie, vrienden of sportmaten en fiets gezellig mee in deze unieke parade. Samen vieren we het fietsen in Fietsstad Nijmegen!
De Fiets Parade wordt georganiseerd vanwege Velo-city 2017, ‘s werelds grootste fietscongres voor professionals dat van 13 tot en met 16 juni plaatsvindt in Arnhem en Nijmegen. Ook de internationale congresdeelnemers fietsen mee.

De route

De parade start vanaf de Wedren. Tussen 18.30 en 19.30 uur kun je met je fiets het startplein op waarvandaan steeds colonnes vertrekken. Als je een wat kortere route wilt kun je vanaf 18.45 uur starten bij het Goffertstadion. Na 10 km bereik je het Dutch Bicycle Centre op het Honigcomplex, vanaf daar rijd je nog een rondje Nijmegen Noord van 7 km óf je zet je fiets neer om meteen al het gezellige Fiets Parade Feest in te gaan.

Voor meer informatie kijk je op de site en je aanmelden kan via Facebook.