Food Truck Festival TREK

Ons geliefde Hunnerpark, waar op een zonnige dag menig picknickkleedje wordt uitgeslagen, is in het lange weekend van vrijdag 15 t/m zondag 17 juni 2018 weer het decor van het Food Truck Festival TREK. Bourgondiërs kunnen dan weer drie dagen lang genieten van het gevarieerde aanbod gerechten uit de leukste mobiele keukens, theater, kleinkunst en livemuziek.

Dankzij de ongedwongen sfeer, de grote verscheidenheid aan foodtrucks en het verrassende entertainment heeft Festival TREK een stevige positie verworven binnen het Nederlandse festivalseizoen. Het prachtig aangeklede Hunnerpark zorgt voor een ontspannen en uitnodigende setting, voor zowel jong als oud.

Optredens tijdens TREK Nijmegen

Dit seizoen zal de focus nog meer komen te liggen op de beleving. TREK biedt een podium aan nieuw talent op het gebied van (klein)kunst en cultuur. Bezoekers kunnen op diverse locaties op het terrein genieten van intieme live-optredens van lokaal talent. Verrassende elementen in de aankleding en verschillende terrassen maken het geheel af. Nieuw dit jaar is een groot semi-overdekt wijnterras, waar bezoekers per fles of glas kunnen genieten van meer dan 20 soorten wijn.

Entertainment voor de kleintjes

Ook aan de kleinste bezoekers van TREK is gedacht met o.a. een kindertheater, kookworkshops, oud Hollandse spelletjes en oude kermisklassiekers. De avonden worden traditioneel afgesloten met de beste hits uit de 80’s, 90’s en 00’s.

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, een dagje TREK is een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur.

 

Datum: 15 t/m 17 juni 2018
Plaats: Hunnerpark
Tijd: Vrijdag 16.00 – 23.00 uur
Zaterdag 14.00 – 23.00 uur
Zondag 14.00 – 22.00 uur