De Nijmeegse Nieuwjaarsborrel

Kom allemaal 7 januari naar de binnenstad

De grote nijmeegse nieuwjaarsborrelOp de 1e koopzondag van het jaar houden we een Grote Nijmeegse Nieuwjaarsborrel. Spreek af met je vrienden, familie, collega’s, buren of teamgenoten en kom samen in je favoriete kroeg, koffietent of lunchzaak in de binnenstad om je gelukswensen over te brengen. Dat kan zelfs zonder dat het je wat kost…

Gratis drankjes van de ondernemers

Als je ons via Facebook laat weten waar jullie precies zitten tussen 14h en 15h, zoeken wij jullie op om je drankjes te komen betalen. Onze vlogster Ellen loopt de hele dag door de stad op zoek naar leuke borrelgroepjes bij wie ze wat drankjes kan afrekenen. Dus: wie nodig jij uit?

Doe een wens en win € 500,- shoptegoed

nieuwjaarswens nijmegen winactieOp Facebook kun je je (met je vrienden) aanmelden voor het evenement. Als je daar ook vertelt met wie je gaat borrelen en wat jullie wens voor Nijmegen is maak je bovendien kans op € 500,- shoptegoed in het centrum van Nijmegen. Dit bedrag mag je dan direct met je vrienden diezelfde koopzondag gaan besteden. Ellen zal die 7 januari de prijs uitreiken!

Dus: Wie nodig jij uit? Meld je nu hier aan en maak kans op die € 500,-!

Voorwaarden

Om kans te maken op de prijs van € 500,- shoptegoed moet je op Facebook je wens plaatsen. Als Ellen op 7 januari jou weet te vinden en vraagt wat jouw wens is, maak je direct kans op de prijs. Je mag dan diezelfde dag tot een max van € 500,- besteden in één van de ondernemingen in de binnenstad (postcodegebied 6511). De organisatie is uitgesloten van deelname.