Introductie HAN 2018

han intro nijmegenIntroductie voor studenten van de HAN in Nijmegen

Traditiegetrouw wordt het nieuwe schooljaar van Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) afgetrapt met de introductie HAN voor eerstejaarsstudenten. Zij maken kennis met de HAN, de door hun gekozen opleiding en hun nieuwe klasgenoten. Daarnaast vormt het leren kennen van de binnenstad van Nijmegen ook een belangrijk onderdeel van het programma.

Introductie 2018 Nijmegen

De introductie bestaat uit een opleidingsspecifiek programma en een gelijkwaardig programma voor alle eerstejaars HBO-studenten. De introductiedagen zitten vol met feestelijke activiteiten en onderwijsgerelateerde informatie. Tijdens de introductie worden de vele gezellige eetgelegenheden en de uiteenlopende uitgaansmogelijkheden van de Nijmeegse binnenstad ook goed verkend door de eerstejaarsstudenten!

Nijmegen: een populaire studentenstad

19 tot 26 aug Introductie NijmegenOok als je geen student (meer) bent, ben je tijdens de introductie natuurlijk van harte welkom in de Nijmeegse binnenstad. Kom gezellig op een terrasje een drankje doen terwijl je je verbaast over de hoeveelheid nieuwe studenten in het populaire Nijmegen!

Op de website van de HAN vind je meer informatie over de introductie.

Nijmegen ontdekken?

Ben je nieuw in Nijmegen en wil je weten wat Nijmegen je als nieuwbakken student allemaal kan bieden?

Nijmegen staat bekend om de grote hoeveelheid terrasjes en de vele cafés waar je na een dag lang college kan genieten van een welverdiend biertje. Heb je meer zin om te dansen en te sjansen? Er zijn meer dan genoeg plekken om je donderdagavond en -nacht te vullen. Maar ook op cultureel vlak heeft Nijmegen een hoop te bieden aan studenten. Breng een bezoekje aan een van de Nijmeegse museatheaters en bioscopen. Bij veel van deze plekken kan je ook nog eens korting krijgen op vertoon van je studentenkaart.

Wil je op de hoogte blijven van alle aankomende evenementen in de het centrum van Nijmegen? Houdt de agenda in de gaten en like onze Facebook-pagina.

Programma 2018

 

Volgt later…