Introductie RU 2018

Studenten nemen de stad even over

Intro_Nijmegen_RU_dansclinicVan 19 t/m 26 augustus vindt de Introductie Radboud Universiteit (RU) 2018 plaats; de algemene introductie voor alle aankomend universitaire studenten die in Nijmegen gaan studeren (en wonen). Tijdens deze introductie maken de nieuwe studenten kennis met de onderdelen van het studentenleven: studie, sport, cultuur, feesten en verenigingen. De Nijmeegse parken stromen deze week weer vol met groepjes studenten en er zullen weer vele kroegentochten worden gehouden in de bruisende binnenstad.

Nijmegen: een populaire studentenstad!

22 aug introductie RUNijmegen is een zeer populaire studentenstad. Hoewel veel mensen nog op vakantie zijn, leeft de stad dankzij de studenten dus ook in deze periode. Ook als je geen student (meer) bent, ben je tijdens de introductieweek natuurlijk van harte welkom in de Nijmeegse binnenstad. Kom gezellig op een terrasje een drankje doen terwijl je je verbaast over de hoeveelheid nieuwe studenten in het populaire Nijmegen en de soms gekke stunts die ze uithalen!

Nijmegen ontdekken na de intro?

Ben je nieuw in Nijmegen en wil je weten wat Nijmegen je als nieuwbakken student allemaal kan bieden? Nijmegen staat bekend om de grote hoeveelheid terrasjes en de vele cafés waar je na een dag lang college kan genieten van een welverdiend biertje. Heb je meer zin om te dansen en te sjansen? Er zijn meer dan genoeg plekken om je donderdagavond en -nacht te vullen. Maar ook op cultureel vlak heeft Nijmegen een hoop te bieden aan studenten. Breng een bezoekje aan een van de Nijmeegse musea, theaters en bioscopen. Bij veel van deze plekken kan je ook nog eens korting krijgen op vertoon van je studentenkaart.

Meer weten over de intro

Wil je op de hoogte blijven van alle aankomende evenementen in de het centrum van Nijmegen? Houdt de agenda in de gaten en like onze Facebook-pagina. Op de website van de RU vind je meer informatie over de introductie en op de Facebookpagina de laatste nieuwtjes.

Datum: 19 t/m 26 augustus 2018
Locatie: Radboud Universiteit & Centrum Nijmegen