Kaarsenfeest

Kaarsenfeest in de Stevenskerk

kaarsenfeest websiteLaat het licht in het donker schijnen! Buiten is het koud, donker en kil. Kerst nadert. Het is tijd om terug te blikken en vooruit te kijken. Samenkomen, verwarmen en verlichten. Op donderdag 20 december is het Kaarsenfeest voor de Kerst. Dit jaar in het teken van Marikenjaar: thema’s “Zelfacceptatie en Vertrouwen”. Het Kaarsenfeest is dit jaar onderdeel van de Nijmeegse Winterweken in de Stevenskerk. Kom je ook?

Kaarsenfeest programma

Nijmeegse winterweken stevenskerk

Van 15.00 tot 16.00 uur kun je een wenskaars laten branden en een warmte groet uitspreken. Het feest wordt geopend door Burgemeester Hubert Bruls en Mariken van Nieumeghem. Zij openen het feest door een warmtegroet uit te spreken voor onze stad.

Tijdens het Kaarsenfeest kun je genieten van live muziek, warme chocolademelk, kerstkoekjes en verschillende kerststalletjes. Je mag ook zelf het podium beklimmen om iets voor te dragen. Er staat een speciale bus waarin je een bijdrage kunt doneren voor Meidenwegloophuis.

Neem je kaar mee naar het Kaarsenfeest

KaarsenfeestJe kunt je eigen kaarsje meenemen deze dag of op woensdag 19 december een kaars versieren in de Stevenskerk. Een kaars maken en versieren is vanaf 12.30 tot 15.30 uur en kost €1,- per kaars.

Andere activiteiten tijdens de Nijmeegse Winterweken: