Verlichte Truckoptocht

Nijmeegse Truckparade door het centrumtrucks

Deze Kerst wordt er voor de tweede keer een Verlichte Truckoptocht door de binnenstad van Nijmegen georganiseerd. De parade is een prachtig aanzicht van tientallen rijkelijk versierde trucks die een ronde door de binnenstad maken. Het konvooi start vanaf 19:00 uur ter hoogte van de Hertogstraat. Via de ringstraten (Van Broeckhuysenstraat, Van Welderenstraat, Eerste Walstraat) rijdt de stoet door de Bloemerstraat en de Augustijnenstraat richting de Burchtstraat. De optocht duurt ongeveer een uur. Nadien is er op Kelfkensbos ruim de gelegenheid om foto’s te maken van de trucks. Kortom: een magische parade voor jong en oud. Kom jij ook?

Dromen komen uit!

Zo’n verlichte truckoptocht is natuurlijk een feest voor ieder kind. Voor een aantal kinderen van Driestroom wordt het feest extra groot. Zij mogen namelijk meerijden met de truckers! Driestroom biedt zorg en ondersteuning aan mensen met (en zonder) handicap. De kinderen en hun vreugde zullen zichtbaar bijdragen aan een extra sfeervolle beleving, helemaal in de kerstgedachte. En er mag gezwaaid worden!

Datum: Zaterdag 23 december 2017
Tijd: Start 19:00 uur
Locatie: Binnenstad
Toegang: Gratis.

MEER KERST IN NIJMEGEN

Rondom kerstmis zijn weer allerlei leuke activiteiten georganiseerd in het centrum van Nijmegen. Bekijk het volledige overzicht aan activiteiten op onze Kerstpagina.