Koopzondag 10 september

WINKELS OPEN TIJDENS KOOPZONDAG

Op 10 september zijn de winkels in Nijmegen gewoon open. In Nijmegen is het officieel iedere zondag koopzondag. De winkels bepalen zelf of ze open zijn, en de meeste doen dat ook. Klik hier voor een overzicht van alle winkels in de binnenstad.  Deze zondag in september is het ook weer tijd voor de markt. Lekker rondstruinen door hartje Nijmegen en je zintuigen de kost geven. De lekkerste geuren van vers fruit en stroopwafels. Marktkoopmannen die zingend hun waar aan de man brengen. Van kleding tot tweedehands boeken: de markt heeft het.

Nijmegen heeft een grote diversiteit aan winkels, met een breed assortiment aan leuke kleinere speciaalzaken. Op deze website vind je een overzicht van alle winkels in de binnenstad.

ACTIVITEITEN DEZE KOOPZONDAG

Tijdens de koopzondag kan je naast gezellig winkelen in de stad nog een hoop andere dingen doen. Zo kan je op Tipisch Nijmegen komen proeven van wat de Nijmeegse horeca te bieden heeft. In het Julianapark staan dertien deelnemers die je de sfeer van Nijmegen laten proeven.

Wil je een kijkje nemen in monumenten in de stad dat kan tijdens de Open Monumentendag. Kijk op de site voor alle deelnemende monumenten die te bezoeken zijn. Het geeft een mogelijkheid om te komen kijken in gebouwen die normaal gesproken niet zo maar te bezoeken zijn.

Verder is er hetzelfde weekend ook nog The Big Draw. Dit tekenevenement brengt de artistieke kant van Nijmegen naar boven. Kom kijken en mee tekenen.