Koopzondag 20 januari

In het centrum van Nijmegen is het officieel iedere zondag koopzondag. Ondernemers bepalen zelf of ze de winkel openen. Op de eerste en laatste zondag van de maand zijn vrijwel alle winkels in de binnenstad geopend. Sommige winkeliers hanteren echter afwijkende openingstijden, openen om 13 uur of sluiten om 16 uur. Wil je zeker weten of de winkel die jij wilt bezoeken ook echt open is? Hier vind je een overzicht van alle winkels in de binnenstad.

Nog meer activiteiten op zondag

Vaak worden er ook allerlei andere leuke activiteiten en evenementen georganiseerd in de binnenstad. Houd onze evenementenpagina in de gaten om te zien of dat ook deze koopzondag het geval is. En natuurlijk kun je in Nijmegen ook genieten van de vele gezellige horecazaken en culturele instellingen. Bezoek de smaakvolle restaurants en cafés of de mooie musea of theaters.

Parkeren in Nijmegen

Wil je voor het winkelen ook weten waar je kunt parkeren en wat de tarieven zijn? Bezoek dan onze pagina over parkeren in het centrum van Nijmegen. Hierop vind je ook tips hoe je goedkoper kunt parkeren in Nijmegen.