Lampionnenoptocht

Ook dit jaar is er weer een lampionnenoptocht door het centrum van Nijmegen. En iedereen mag meedoen. Het startpunt van de lampionnenoptocht is om 17:00 uur. Het wordt een gezellige en mooi verlichte optocht voor (vooral) jong en oud. Doe je ook mee?

lampionnenoptocht

De wandeling loopt door de binnenstad van Nijmegen en duurt ongeveer 45 minuten. Aan het einde van de route wacht deelnemers een warme verrassing. Duurt de wandeling je net iets te lang? Geen probleem! Mooi versierde bolderkarren of verlichte kinderwagens zijn van harte welkom. Heb je een gave kerstoutfit? Trek die dan vooral aan.

Lampion knutselmiddagen bij ’t Hoogstraatje

Uiteraard mogen lampionnen van thuis meegebracht worden, maar een eigen lampion maken kan ook! Pannenkoekenrestaurant ’t Hoogstraatje organiseert speciale knutselmiddagen om gratis een eigen lampion te maken. Zodra bekend wordt wanneer dit is, vind je de data op deze pagina.

MEER KERST IN NIJMEGEN

Rondom kerstmis zijn weer allerlei leuke activiteiten georganiseerd in het centrum van Nijmegen. Bekijk het volledige overzicht aan activiteiten op onze Kerstpagina.