Music Meeting 2016

12342521_10153203041868199_1128458108070878781_nFestival Music Meeting 2016

In het Pinksterweekend van 14, 15 en 16 mei 2016 valt er in het Nijmeegse Park Brakkenstein veel te ontdekken voor muziekliefhebbers; dan wordt alweer de 32e editie van Music Meeting georganiseerd! Ook deze editie van het festival zal zich weer kenmerken door een overvloed aan (voor velen nog onbekende) muziek uit alle delen van de wereld.

Music Meeting introduceert muziek die niet of maar zelden live te horen is in Europa. De grensverleggende projecten van nieuw, onontdekt of onderbelicht talent maken dit festival uniek.

music-meeting-logoProgramma Music Meeting

Het programma van Music Meeting is per dag erg divers. Concerten, interviews, films, een festivalmarkt, een speciaal kinderprogramma, verantwoord eten en drinken: er valt voor jong en oud van alles te beleven! Alle activiteiten hebben een lokaal én werelds tintje. Voor het volledige programma wijzen wij je graag door naar de site van het festival zelf.

Overnachten tijdens Music Meeting

music-meeting-nijmegenWil je de ultieme festivalsfeer van Music Meeting ervaren? Ook is het mogelijk om te overnachten in het omheinde kampeerterrein in Park Brakkenstein. Tickets moet je echter wel snel bestellen op de website van Music Meeting, want ze zijn vaak vlug uitverkocht. Als je iets meer gesteld bent op luxe kan je natuurlijk ook overnachten in één van de hotels in het centrum van Nijmegen.

Nijmegen als zomerhoofdstad

Nijmegen summer capital-logo-smallMusic Meeting is een echt zomers feestje, waar ook vanuit het buitenland toeristen op af komen. Nijmegen staat echter vol van de zomerse feesten en activiteiten. Daarom staat Nijmegen ook wel bekend als Summer Capital van Nederland.

Plaats: Park Brakkenstein in Nijmegen
Datum: 14, 15 en 16 mei 2016
Tijd: wisselend
Kosten: wisselend