Winterbierfeesten 2018

Winters bierfestival in Stevenskerk

Nergens in Nederland wordt per hoofd van de bevolking zoveel speciaalbier gedronken als in Nijmegen. Dit maakt Nijmegen de ideale plek voor een Winterbierfeest. Op 13 en 14 januari is er voor de tweede keer een speciaalbierfestival in de Stevenskerk. Het festijn wordt georganiseerd door de Nijmeegse Bier Feesten. Zij zitten ook achter het Pinksterbierfestival, de Bockbierdag en het Speciaalbierplein (Joris Ivensplein) tijdens de Zomerfeesten.

Zaterdag: dag van Nijmeegs bierWinterbierfestival

Op zaterdag 13 januari is de dag van de Nijmeegse bier. Vanaf 13.00 uur heten diverse brouwers uit Nijmegen en omgeving je van harte welkom met hun pracht bieren. ’s Avonds maken ze plaats voor  onder andere de huisbieren van de organiserende cafés. Zowel overdag als in de avond kun je naast de fantastische bieren genieten van  live muziek en lekkere hapjes.

Zondag: Winterbieren

Zondag 14 januari staan de winterbieren centraal. Om 13.00 uur open wij de deuren en kan het proeven beginnen. Van lichtkruidig naar zwarte stout bieren, ze zijn allemaal aanwezig. Ook deze bierproefdag wordt omlijst met live muziek, vermaak voor de kids en een lekker hapje.

Kaartverkoop

Kaarten kunnen van te voren gekocht worden in de deelnemende cafés Cafe Samson, Cafe de Deut, Cafe de Mug, Cafe de Opera en Freddy’s Beerkitchen. Je kunt een kaart kopen voor een dag of een combi kaart voor twee dagen. Het voordeel van de voorverkoop is dat je zeker weet dat je naar binnen kunt.

Entree in de voorverkoop:
Kaart voor 1 dag: €4,-
Kaart voor 2 dagen: €7,50

Entree aan de deur:
Kaart voor 1 dag: €5,-
Kaart voor 2 dag: €9,50
(Ook werken we dit evenement weer met borg voor het glas)

Datum: 13 en 14 januari 2018
Tijd: 13:00-22:00 uur (zaterdag) en 13:00-20:00 uur (zondag)
Plaats: Stevenskerk