Opening Winterweken

Nijmeegse Winterweken in de Stevenskerk

Kerstfilm Stevenskerk Nijmegen winterOp 15 december is de officiële opening van de Nijmeegse Winterweken in de Stevenkerk! Drie weken lang zijn er sfeervolle winterse activiteiten in de Stevenskerk voor jong en oud. Op deze zaterdag openen de Nijmeegse Winterweken met een familiefilm voor het hele gezin. Je kunt samen met jouw gezin, vriend of vriendin naar de romantische komedie ‘Pak van mijn Hart’ in de prachtige Stevenskerk. Een unieke locatie om een film te kijken. TIP: meld je verplicht aan en vergeet niet je eigen kussentje mee te nemen voor op de kerkbanken!

>> Aanmelden voor de familiefilm in de Stevenskerk – UITVERKOCHT

Sfeervolle winter in de Stevenskerk

Nijmeegse winterweken stevenskerk

Deze winter zijn er bijzondere, traditionele en verrassende activiteiten te beleven in de Stevenskerk. Kom genieten van de swingende koren tijdens het open podium? Maak een kerststukje of dompel jouw eigen kaars waarmee je vervolgens naar het sfeervolle Kaarsenfeest gaat. Beleef een rit in de Arrenslee middels Virtual Reality Experience. Geef je op voor een bierproeverij, leer zingen, een instrument te bespelen of doe de kerststallen speurtocht! Of kom dus samen met jouw gezin, vriend of vriendin naar deze sfeervolle familiefilm kijken in de kerk. Dat is toch uniek?!

Opening met familiefilm

Voor aanvang van de familiefilm vindt een korte officiële opening plaats van de Nijmeegse Winterweken in de Stevenskerk.

15.00 uur: Inloop Nijmeegse Winterweken
15:30 uur: Openingswoord en familiefilm in de Stevenskerk

Zie hieronder de trailer van de film:

Benieuwd naar de eerste week van de Nijmeegse Winterweken met bierproeverijen, koren en kerststallen? Lees hier alles erover.