Pinkstermarkt 2018

pinkstermarkt

Markt in de binnenstad

Op Tweede Pinksterdag wordt er in het centrum een Pinkstermarkt gehouden. Deze markten zijn even gezellig als altijd. Je kunt er terecht voor bijvoorbeeld bloemen, kunst en boeken. Ondertussen zal er ook voor leuke livemuziek gezorgd worden, wat een sfeervolle markt als resultaat heeft. De markt is onder andere in de Burchtstraat, Koningstraat, Stikke Hezelstraat en in de Molenstraat.

Muzikale omlijsting

Op Tweede Pinksterdag treden de Nijmeegse muziekformaties Charlestown Jazzband en Die Flegel op de Grote Markt op. De optredens maken de Pinkstermarkt nog gezelliger. Beide bands treden al tientallen jaren op. De Charlestown Jazzband staat bekend om hun vroege Jazzstijl en Die Flegel is van alle markten thuis. Verder zijn de winkels op Tweede Pinksterdag geopend zoals tijdens een koopzondag.

Winkels zijn ook open

Neem na de markt nog een kijkje in de winkels. Op Tweede Pinksterdag zullen de winkels in de binnenstad van Nijmegen open zijn van 12:00 tot 17:00 uur. Kleed deze dag extra leuk aan door even te pauzeren bij een terrasje.

Datum: 21 mei 2018
Plaats: Centrum Nijmegen