Santa Run Nijmegen 2017

Zevende editie Santa Run Nijmegen

Santarun Nijmegen Op donderdag 21 december is het zover, dan vindt de Santa Run 2017 plaats. Een ludiek hardloopevenement waarbij honderden kerstmannen door de binnenstad van Nijmegen rennen om geld op te halen voor het goede doel. De opbrengt van de Santa Run gaat naar Kika.  Net zoals voorgaande jaren wordt het evenement gehouden op de laatste donderdag vóór de kerstvakantie.

Deelnemen aan de Santa Run

Meer informatie over het inschrijven volgt snel. In de week voorafgaand aan het evenement kan het startpakket opgehaald worden bij de Run2Day vestiging in Nijmegen. Deze is te vinden aan de Van Schevichavenstraat 1a, naast de Albert Heijn in de binnenstad. Wat er allemaal in het startpakket zit wordt later bekend gemaakt.

Doe mee of moedig aan

De warming-up, start en finish van de hardloopwedstrijd vinden plaats in de Molenstraat te Nijmegen. In Heidi’s Skihut wordt de wedstrijd afgesloten met een feestelijke afterparty. Het parcours loopt door de binnenstad van Nijmegen over een route van 2,5 kilometer. Meer geoefende kerstmannen kunnen ervoor kiezen om het rondje twee keer te lopen. Schrijf je in voor de grote Nijmeegse Kerstmannenrace of moedig de kerstmannen aan vanaf de zijlijn. Een bijzonder evenement voor een bijzonder goed doel.

Prijzen

Bij een hardloopwedstrijd hoort een winnaar. Ook dit jaar zullen er verschillende prijzen te vergeven zijn.

Kijk op de website voor meer informatie of volg Santa Run Nijmegen op Facebook.

MEER KERST IN NIJMEGEN

Rondom kerstmis zijn weer allerlei leuke activiteiten georganiseerd in het centrum van Nijmegen. Bekijk het volledige overzicht aan activiteiten op onze Kerstpagina.