Intocht Sinterklaas 2018

Intocht Sinterklaas in Nijmegen

Aankomst intocht sinterklaas NijmegenOok dit jaar komt Sinterklaas weer naar Nijmegen om zijn verjaardag te vieren. Natuurlijk met de stoomboot, samen met zijn Pieten én witte schimmel Amerigo. De intocht van Sinterklaas is dit jaar op zaterdag 17 november 2018. Het is dan weer één groot feest in het centrum! De Sint komt rond 13 uur aan op de Waalkade om vervolgens een route door de stad te maken. Kom hem welkom heten, zing je longen uit je lijf en geniet van het snoepgoed dat de Pieten uitdelen! Er is ontzettend veel te doen en beleven in de stad.

Programma van de Sinterklaas intochtSinterklaasintocht aankomst Waalkade Sint

Zoals gezegd, is de aankomst van de Sint op de Waalkade in Nijmegen. Daar komt hij natuurlijk aan met zijn stoomboot. Hij wordt verwelkomd door burgemeester Bruls en er zijn leuke optredens om het wachtend publiek te vermaken. Na het feestelijk ontvangst op de Waalkade zal Sinterklaas met al zijn Pieten een rondrit door de stad maken. Via de Voerweg, Burchtstraat, Marikenstraat, Koningsplein, Ziekerstraat, van Welderenstraat, Molenstraat, Broerstraat en Burchtstraat gaat de Sint naar de Grote Markt, waar het één groot feest is! Hou onze site in de gaten voor meer informatie.

Programma van de Sinterklaasintocht

Het programma rond de aankomst van Sinterklaas is nog niet bekend. Houd deze pagina in de gaten voor het programma.

Meer Sinterklaas in Nijmegen

Na de intocht blijft Sinterklaas in Nijmegen. Hij logeert dit jaar in de Marikenstraat, daar is een unit omgetoverd tot het tijdelijke Huis van Sinterklaas.

Plaats: Waalkade – Grote Markt
Datum: zaterdag 17 november 2018
Tijd: 13:00 uur
Kosten: gratis