Stevens Stadscross

Stevens Stadscross een nieuw evenement

De StevenslooStevensloop stadscrossp krijgt tijdens de jubileum-editie een extra evenement op zaterdagavond: de Stevens Stadscross. Deze loop gaat dwars door de binnenstad van Nijmegen over kasseien, heuvels, trappen en andere natuurlijke hindernissen en is speciaal voor de lustrum-editie vormgegeven. Het parcours van de nachtcross is ongeveer 6 kilometer lang en de start en finish liggen op de Grote Markt.

Op zondag 17 maart is de Stevensloop en de start van de 5 kilometer, 10 kilometer en halve marathon is verplaatst naar de Lange Hezelstraat, zodat de start en finish dicht bij elkaar liggen.

Stadscross in centrum Nijmegen

De Stevens Stadscross is de eerste stadscross en de zwaarste stadsloop van Nederland. De stadscross maakt gebruik van de vele natuurlijke hindernissen en hoogteverschillen die de Nijmeegse binnenstad rijk is. Het parcours voert onder andere door de markante Stevenskerk, over de kasseien van de benedenstad en de trappen rondom het Valkhofpark en door Centrum voor natuur en cultuurhistorie de Bastei aan de Waalkade. De 6 kilometer cross is voor iedere deelnemer een uitdaging!

Stevensloop logo

Datum: 16 maart 2019
Plaats: Centrum Nijmegen
Tijd: 21:00 tot 23:00
Kosten: €15,50 – UITVERKOCHT

Meer informatie kun je vinden op Facebook of op de website www.stevensloop.nl.