The Distinguished Gentleman’s Ride

Unieke motoren in Nijmegen voor het goede doel

Voor de zesde keer wordt The Distinguished Gentleman’s Ride georganiseerd en in Nijmegen zal voor de vijfde keer meedoen.

Op 24 september zal een groep motorrijders een tour door het centrum van Nijmegen maken. De tour wordt gehouden ten behoeve van fondsenwerving en het vergroten van bewustzijn voor prostaatkankeronderzoek en zelfmoordpreventie onder mannen. Gehuld in gedistingeerd pak rijdend op klassieke motoren strijken ze neer op de Grote Markt om een korte pauze te houden. Dit is je kans om de stoet te bekijken. Rond 13:00 zullen de motorrijders op de Grote Markt aankomen en daar ongeveer een uur blijven, voordat ze hun weg weer vervolgen.

In 2016 namen meer dan 56.000 motorrijders deel aan het evenement in 90 landen en 500 steden. Sinds de oprichting is er ruim 8 miljoen euro ingezameld voor het goede doel.

Ben je in het bezit van een klassieke Kreidler, Triumph, Indian, Norton, BSA, Vespa of andere motorfiets, een gedistingeerd pak en wil je meerijden tijdens de rit? Dan kan je je aanmelden via de website www.gentlemansride.com.

Kom de motoren bewonderen en een praatje maken met de motorrijders tijdens hun pauze.

Plaats: Grote Markt
Tijd: 13:00 – 14:00