Tweede pinksterdag

Winkels open, markt en meer

Winkelen koopzondag centrum nijmegenIn het centrum van Nijmegen zijn de meeste winkels op tweede pinksterdag (21 mei) gewoon open. Omdat Pinksteren een feestdag is, zijn op zondag, 1e pinksterdag (20 mei), de winkels gesloten, maar op maandag 2e pinksterdag kun je dus wel gewoon terecht in de stad. Ook is er een Pinkstermarkt zodat je dus heerlijk kunt shoppen in Nijmegen op deze dag. Wil je zeker weten of de winkel die jij wilt bezoeken ook echt open is? Hier vind je een overzicht van alle winkels in de binnenstad.

Pinkstermarkt in Nijmegen

Op de pinkstermarkt in Nijmegen kun je zo ongeveer alles kopen wat je maar nodig hebt. Mocht je niet kunnen shoppen wat je zoekt, dan kun je ook nog de winkels in, want die zijn gewoon open op deze tweede pinksterdag in Nijmegen. Kom dus lekker shoppen in de oudste stad van Nederland met Pinksteren.

Evenementen Pinksteren Nijmegen

Natuurlijk is er ook altijd veel leuks te doen in Nijmegen. Met Pinksteren is er bijvoorbeeld een mooi event van enkele Nijmeegse café’s. Zij houden een speciaalbierfestival in één van de mooiste parken van Nijmegen, het Valkhof. Kom proeven en geniet van de sfeer van het Speciaalbierfestival van de Nijmeegse Bierfeesten. Vaak worden er allerlei leuke activiteiten en evenementen georganiseerd in de binnenstad. Hou onze evenementenpagina in de gaten om te zien of dat ook deze koopzondag het geval is.