Valentijnsdag Nijmegen

Valentijnsdag 2019 vier je in Nijmegen

14 feb Valentijnsdag in centrum NijmegenNiet vergeten hè?! Het is straks weer Valentijnsdag. Donderdag 14 februari moet je namelijk weer fris op stap kunnen met je partner! In de binnenstad van Nijmegen kun je met Valentijnsdag heel veel leuke dingen doen. Bovendien vind je er je leukste Valentijnscadeaus. Hieronder wat tips voor Valentijnsdag:

Tips voor Valentijnsdag

Wat dacht je van een romantische bioscoopfilm of een avond in het theater. Maar je kan natuurlijk ook voor een klassieke date bij kaarslicht gaan. Bijna ieder restaurant heeft op woensdag 14 februari wel een speciale Valentijnsactie of Valentijnsmenu. En de echte romanticus kan daar bovenop natuurlijk nog een overnachting boeken in één van de hotels in Nijmegen. De dag voor Valentijnsdag kun je in Nijmegen natuurlijk ook terecht voor je Valentijnscadeaus bij alle leuke winkels.

r0-3d-750-360-776-Muzieum_Valentijnsdag_RozenActies rond Valentijn

Echte Nijmeegse liefde krijg je van de Nijmeegse ondernemers die speciaal voor Valentijn een leuke actie of activiteit voor je hebben. Houd de website in de gaten hieronder komen straks de acties te staan.

Verras je geliefde

Valentijn draait niet alleen om liefde, maar ook om verrassen. Dat kan met de mooie bloemen van bijvoorbeeld Jacco Otten of Decora. Maar misschien is het wel leuk om je liefde mee te nemen naar het muZIEum voor een date in het donker. Ook het filmhuis Lux denkt met je mee en draagt graag haar steentje bij om jouw date tot een succes te laten brengen. En op nijmegencultuurstad.nl vind je bovendien meerdere andere leuke (culturele) uitjes voor Valentijn, zoals workshops en dansfeesten.

Liefde gaat door de maag…

Wie wel eens in Nijmegen heeft gegeten, weet dat er met liefde wordt gekookt. Zeker ook met Valentijn dus! De Nijmeegse restaurants zullen je dan volledig in de watten leggen. Heb of ken je een leuk restaurant of lunchzaak in Nijmegen waar je met Valentijn goed terecht kunt? Of heb jij een andere tip voor Valentijnsdag in het centrum van Nijmegen? Laat het ons hier weten!

Datum: 14 februari 2019