Valkhof Theater Avenue

Een theaterkermis in een prachtig park

Van vrijdag 22 t/m zondag 24 juni 2018 vindt de derde editie van ValkhofTheaterAvenue plaats in het Valkhof park in Nijmegen. Tientallen voorstellingen, acts, muziek en lekker eten, drinken, dansen en loungen: voor groot en klein is het goed toeven in het mooiste park van Nijmegen. Op vrijdag 22 juni gaat de rode loper voor iedereen uit en je kunt er het hele weekend terecht. Leuk om te combineren met een dagje winkelen in Nijmegen.

Vrolijk festival in het Valkhof

ValkhofTheaterAvenue is een vrolijk en gezellig festival met theater, dans, muziek en cabaret. Vele bezoekers zullen de prachtige locatie, het Valkhof, weten te vinden. Voor groot en klein zijn er verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen. Het ‘Theaterkermis van het Oosten’ wordt het festival ook wel genoemd, want vele Nijmeegse artiesten, maar ook internationaal vermaarde talenten maken hun opwachting.

Theaterfestival

ValkhofTheaterAvenue is een theaterfestival dat qua setting lijkt op een kermis: het publiek loopt rond en maakt een keuze uit de vele korte voorstellingen die op een dertigtal plekken opgevoerd worden. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. Je wandelt van de ene voorstelling naar de andere. Of je gaat in het gras zitten en geniet van de sfeer, de mensen en het park. Laat je leiden door het programma of laat je verleiden door de artiesten die parade maken en hun voorstelling als de beste aan de man brengen. Check de website voor het laatste nieuws: www.valkhoftheateravenue.nl.

Sfeervolle koopzondag in Nijmegen

De zondag van het festival is het in Nijmegen sowieso heel gezellig. De meeste winkels zijn natuurlijk gewoon open en er is bovendien nog veel meer te doen in de binnenstad. De terrasjes en horecazaken in Nijmegen zullen bovendien weer lekker vol zitten. Tot in Nijmegen!

Datum: 22 – 24 juni 2018
Plaats: Valkhof park
Openingstijden:
Vrijdag: 16.00 tot 24.00 uur
Zaterdag: 14.00 tot 24.00 uur
Zondag: 12.00 tot 21.00 uur