Vierdaagsefeesten Nijmegen

Nijmeegse Vierdaagsefeesten 2018

vierdaagsefeestenOp zaterdag 14 juli barsten de Nijmeegse Vierdaagsefeesten weer los. Nijmegen staat dan weer een week lang volledig op zijn kop! De hele stad viert feest en komt kijken naar de aan de feesten gelieerde Vierdaagse Afstandsmarsen. De Vierdaagse in Nijmegen is een wereldberoemd evenement, met ontzettend veel artiesten en podia en veel unieke andere activiteiten. Kom jij ook?

Duizenden artiesten en activiteiten

Stichting DE 4DAAGSE – Ger Loeffen

Het grootste feest van het jaar in Nijmegen heeft ieder jaar voor ieder wat wils. Jong en oud, dans of cultuur, rock of latin…wie zich niet vermaakt, heeft niet alles gezien. Laat je verrassen door de diversiteit en kom genieten in Nijmegen. Ook dit jaar is er weer een leuke kidsloop en natuurlijk het grote vuurwerk. Slechts een hele kleine greep uit de vele activiteiten.

Vierdaagse feiten

Stichting DE 4DAAGSE – Toon de Vos

Vierdaagsefeesten, Party of the Year genoemd, is het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland, en het op 3 na grootste van Europa!! En bekend over de hele wereld… Gedurende 7 dagen treden meer dan 2.750 artiesten op, verspreid over 38 locaties. Van Latin tot Rock, van Dance tot Kidsloop, van uit je dak gaan tot verrukt luisteren, van biologische lekkernijen tot tasty hamburgers, van grootse vuurwerkshow tot Roze Woensdag… Ook een onderdeel van de Vierdaagsefeesten is Stevenskerk Live: prachtige concerten van aansprekende artiesten in de Stevenskerk. Kortom: de ultieme totaalbeleving. Met ieder jaar een bijzonder aantrekkelijk en divers programma is het dan toch logisch dat jaarlijks ruim 1,5 miljoen bezoekers naar de binnenstad van Nijmegen trekken om te genieten van dit evenement?!

vierdaagsefeestenProgrammering Vierdaagsefeesten

Het programma van de Vierdaagsefeesten is erg divers: van live-optredens tot straattheater, van rockmuziek tot Nederlandse meezingers, van activiteiten voor de allerkleinsten tot uitdagend cabaret en van biologische lekkernijen bij de Kaaij tot de lekkerste hamburgers op de Ramblas! En dit jaar wordt alles net wat grootser, spannender en unieker. Deze editie mag je zeker niet missen! Bekijk hier het complete programma van de Vierdaagsefeesten.

Duurzaam feesten in de zomerhoofdstad

vierdaagsefeestenStichting Vierdaagsefeesten voelt zich erg verantwoordelijk voor het effect dat het grootste evenement van Nederland heeft op het milieu. Duurzaamheid is daarom een belangrijk onderwerp tijdens het evenement. De afgelopen jaren zijn er veel maatregelen getroffen om de feesten duurzamer en meer verantwoord te maken. Zo stappen alle horeca in Nijmegen tijdens de Vierdaagsefeesten over op herbruikbare plastic PET-glazen. Maar er is meer… kijk voor alle informatie op www.partyintothefuture.nl!

Markeer de week van 14 t/m 20 juli in de agenda, want het grootste evenement van Nederland in dé Zomerhoofdstad wil je natuurlijk niet missen!

Datum: 14 t/m 20 juli 2018
Plaats:
diverse plekken in (het centrum van) Nijmegen
Kosten: gratis toegang