Winterstraatje

Leuke activiteiten voor de kids

Op zoek naar leuke activiteiten voor de kinderen deze vakantie? Bezoek dan ’t Winterstraatje in het centrum! Het populaire pannenkoekenrestaurant ’t Hoogstraatje verandert deze kerstperiode in het Winterstraatje, met een stroom aan spel en vermaak. Op 13, 17, 20 en 28 december en 3 en 7 januari kunnen kinderen hun eigen sneeuwpop of kerstboomversieringen maken, lampionnen knutselen of meedoen aan een hardloopwedstrijd. Ohja… Elsa, Anna en Olaf uit Frozen zijn er ook!😉

Knutsel je lampion voor de lampionnenoptocht

Lampionnenoptocht NijmegenOp 28 december is er in Nijmegen een grote lampionnenoptocht. Jij kunt hieraan meedoen! De lampionnen kun je de dagen vooraf zelf komen knutselen bij ’t Winterstraatje. Met alle kinderen (en volwassenen) samen verlichten we straks de hele binnenstad in één grote gezellige stoet van lichtjes. Komen en meedoen dus!

Overige activiteiten bij ’t Hoogstraatje

Natuurlijk is ’t Winterstraatje niet enkel voor kinderen, ook volwassenen kunnen voluit genieten van het lekkerste eten en drinken. Kijk voor een volledig overzicht op de site van ’t Hoogstraatje of op de flyer hieronder.

winterstraatje