Winterstraatje

De hele vakantie leuke activiteiten voor kids

Op zoek naar leuke activiteiten voor de kinderen deze winter? Bezoek dan ’t Winterstraatje in het centrum! Het populaire pannenkoekenrestaurant ’t Hoogstraatje verandert van 9 december t/m 7 januari in het Winterstraatje, speciaal voor kinderen. Vorig jaar konden de kinderen genieten van een Buurman & Buurman-dag, een pannenkoek-proeverij, een winterkostavond, lampionnen knutselen en nog veel meer.

Het programma voor dit jaar is nog geheim, maar dan weet je al een beetje wat je kunt verwachten 😉 Zodra het programma bekend wordt gemaakt, vind je het op deze pagina!

Knutsel je lampion voor de lampionnenoptocht

Op 28 december is er in Nijmegen een grote lampionnenoptocht. Jij kunt hieraan meedoen! De lampionnen kun je de dagen vooraf zelf komen knutselen bij ’t Winterstraatje. Met alle kinderen (en volwassenen) samen verlichten we straks de hele binnenstad in één grote gezellige stoet van lichtjes. Komen en meedoen dus!

MEER Kerst IN NIJMEGEN

Rondom kerstmis zijn weer allerlei leuke activiteiten georganiseerd in het centrum van Nijmegen. Bekijk het volledige overzicht aan activiteiten op onze Kerstpagina.