Nijmeegse Winterweken

Winter in Nijmegen

Sfeervolle activiteiten in de Stevenskerk

Deze winter zijn er bijzondere, traditionele en verrassende activiteiten te beleven in de Stevenskerk. Van bierproeverij tot sneeuwballengevecht met Virtual Reality. Van kerststallenspeutocht en kerstverhalen tot lampionnenoptocht en knutselworkshops. Kom genieten van de swingende koren tijdens het open podium. Maak een kerststukje of dompel jouw eigen kaars voor het Kaarsenfeest. Of kom met het hele gezin een sfeervolle familiefilm kijken in de kerk tijdens de opening op 15 december. De Stevenskerk is gedurende de Nijmeegse Winterweken van maandag t/m zaterdag geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur*.

Enkele highlights tijdens de Winterweken

Winterweken Stevenskerk

Zie hieronder de highlights van de Winterweken in de Stevenskerk. Op de evenementpagina staan alle activiteiten per week of bekijk het Programmaboekje: Nijmeegse Winterweken voor het hele programma.

Je kunt er van alles beleven, zien, horen en aan deelnemen. Voor sommige onderdelen is aanmelding via de website verplicht omdat er beperkt plek is of een kleine bijdrage wordt gevraagd. De meeste activiteiten overdag zijn vrij toegankelijk en voor de speciale kerstconcerten zijn tickets te koop.

*Soms sluit de kerk iets eerder dan 18.00 uur. Kijk daarom per dag in het overzicht tot hoe laat de activiteiten zijn.

Volledige programma Nijmeegse Winterweken

Klik op de links hieronder voor het volledige programma van de Nijmeegse Winterweken in de Stevenskerk per week:

Volg ons ook op facebook.com/centrumnijmegen voor de meest actuele updates.

Winkelen voor kerstmis in Nijmegen

winter nijmegen

In Nijmegen kun je sfeervol winkelen rond de feestdagen. De etalages zijn gezellig aangekleed en de straten sfeervol verlicht. Er is een enorme pop-upstore met kerstspullen en de vaste winkelketens en speciaalzaken bieden al jaren enorm veel diversiteit. Op 23 december is er een extra koopavond, zodat je extra lang kunt shoppen voor de kerstdagen.

Datum: 15 december t/m 6 januari
Tijd: wisselend
Locatie: Stevenskerk