Zondagsmarkt

ZONDAGSMARKT IN NIJMEGEN

Het is weer bijna tijd voor het heerlijk avondje! Kom 2 december met het hele gezin naar de zondagsmarkt in Nijmegen. Naast de vele kraampjes zijn ook de winkels in de binnenstad op deze koopzondag geopend. Je kunt dan je cadeautjes en andere Sinterklaasinkopen doen van 12:00 tot 17:00 uur. Bovendien is er deze koopzondag heel veel te beloven en kan het goed zijn dat je Sint en zijn pieten tegenkomt tijdens het winkelen in Nijmegen.

BELEEF NIJMEGEN ROND SINTERKLAAS

Toe aan een nieuwe garderobe of misschien nog het laatste cadeau vinden voor Sinterklaas? Nijmegen kent een groot aanbod van winkels! Winkelliefhebbers kunnen zich dus goed vermaken in het centrum van Nijmegen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om lekker uit te rusten in een café of restaurant onder het genot van een hapje en drankje. De oude binnenstad, de gezellige horecagelegenheden, bioscopen en de leerzame musea maken van Nijmegen de ideale stad voor een dagje uit. Kom je van verder voor een weekendje weg in Nijmegen? Dan kan je op onze website een aanbod van sfeervolle, betaalbare en goed bereikbare hotels bekijken waarbij je 100% kan genieten.

Stoffenmarkt

Op deze zondag is er ook een grote grote stoffenmarkt samen met de wintermarkt in het centrum van Nijmegen van 10:00 tot 17:00 uur.

PARKEREN

Kom je met de auto of fiets, bekijk dan onze pagina over parkeergelegenheden en vind voor jou de meest geschikte parkeergelegenheid.

Plaats: Centrum Nijmegen
Datum: 2 december 2018
Tijd: 11:00 – 17:00 uur. De winkels zijn geopend van 12:00 – 17:00.
Kosten: gratis

Meer Sinterklaas in Nijmegen

Een sinterklaasfeest vieren kan op 1 en 2 december ook bij De Lindenberg. Hier vindt het heuse Pepernotencircus plaats! Het circus belooft weer een spannend spektakel te worden, met knappe kunsten, zang, dans en allerlei sinterklaasactiviteiten voor het hele gezin voor en na de voorstelling. Kijk voor meer Sinterklaas activiteiten op centrumnijmegen.nl/sinterklaas-nijmegen