Exposities sieraden

Helaas, deze actie/coupon is verlopen.

Volgende week, op zondag 11 juni om 16.00 uur openen wij vier nieuwe exposities:

 

Annelies Planteijdt, Mooie stad – album, sieraden en objecten

Annelies Planteijdt combineert haar nieuwste colliers met objecten uit haar directe omgeving, objecten die haar werk beïnvloeden en soms al een lange tijd deel uitmaken van haar leven. Bij elk collier koos ze een specifiek object, al is het verband tussen het sieraad en het bijbehorende object niet altijd meteen duidelijk.

 

Julia Walter, I never sleep and I never wake up from this dream, sieraden en objecten

Voor Julia Walter zijn de materiële wereld en de spirituele wereld nauw met elkaar verbonden. Dromen, reizen en de echte wereld inspireren haar.
In Julia Walters nieuwe werk zit de ambivalente kracht van symbolen die van klassieke oorsprong zouden kunnen zijn maar ook een aanpassing van alledaagse emoji’s. Haar werk laat haar streven zien om intuïtie, voorspoed en improvisatie op elkaar af te stemmen. Hierdoor ontstaan draagbare kultobjecten, krachtige amuletten van onze tijd.

 

Florian Weichsberger, Warrior, sieraden

Het nieuwe werk van Florian Weichsberger is geïnspireerd op gereedschap en messen en ziet er technisch en agressief uit, maar ook modern, ontworpen en esthetisch. Het enige doel van deze sieraden is echter om de persoonlijke ruimte van de drager af te bakenen en te verdedigen.

 

Atelier Ravary – Work in Progress, sieraden en objecten

Kunstenaars: Katharina Dettar, Carrie Dickens, Alžběta Dvořáková, Lilian Mattuschka, Dana Seachuga, Esna Su, Edu Tarín

Een presentatie van nieuw werk dat eind mei 2017 tot stand kwam tijdens de workshop op Atelier Ravary in België met zeven deelnemers van de Marzee eindexamententoonstellingen van 2014, 2015 en 2016.

 

U bent van harte uitgenodigd om de opening van deze tentoonstellingen bij te wonen, samen met de kunstenaars.

De tentoonstellingen zijn te bezoeken tot en met 12 augustus 2017.