Marzee Internationale Eindexamententoonstelling 2017

Helaas, deze actie/coupon is verlopen.

Lotta Koov, Earthly Pleasures, 2017. Broches; silicone, zilver, staal. Afgestudeerd van EKA Eesti Kunstiakadeemia, Tallinn, Estland

Graag verwelkomen wij u tijdens de feestelijke opening van de Marzee Internationale Eindexamententoonstelling op zondag 20 augustus 2017 om 4 uur, waarbij ook veel van de deelnemende kunstenaars aanwezig zullen zijn.

Dit jaarlijks terugkerend evenement, een van de hoogtepunten van onze tentoonstellingsagenda, is uitgegroeid tot een evenement dat in grootte en bereik ongeëvenaard is. Tijdens de eindexamententoonstelling tonen meer dan 100 net afgestudeerde kunstenaars van 40 verschillende kunstacademies uit Europa, de Verenigde Staten, Azië en Australië hun sieraden en objecten.

Galerie Marzee staat bekend om haar ondersteuning van jong talent. Sinds 1986 biedt de Marzee Internationale Eindexamententoonstelling de beste nieuwe afgestudeerden hun eerste kans om te exposeren in een internationaal gerenomeerde galerie. Tijdens de opening zal traditiegetrouw ook de Marzee Graduate Prize worden uitgereikt aan een aantal veelbelovende deelnemende kunstenaars.

De tentoonstelling zal te zien zijn tot en met 25 oktober 2017.