Vaar mee met jouw Valentijn op de Waal!

Helaas, deze actie/coupon is verlopen.

  • Rondvaart van 1,5 uur
  • Onbeperkt pannenkoeken eten!
  • Welkomstcocktail

Voor deze super romantische avondvaart op Valentijnsdag wordt de Pannenkoekenboot omgetoverd in een ware Love Boat. De bemanning ontvangt jullie deze avond met een speciale welkomstcocktail. Tijdens de cruise geniet je onbeperkt van overheerlijke pannenkoeken met allerlei soorten garneringen, van zoet tot hartig. De kapitein zet koers op de Waal waar jullie een schitterend uitzicht hebben op de adembenemende skyline van Nijmegen. Stap jij samen met jouw Valentijn aan boord?

Afvaart:
op woensdag 14 februari van 19.30 tot 21.00 uur

Prijs:
€ 22,50 per persoon

Reserveren:
Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Tickets voor de speciale Valentijnsvaart kunnnen uitsluitend online gereserveerd en betaald worden.

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het casino. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Waalkade en ook met het openbaar vervoer is de Waalkade goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.