Verassing: op zomervakanZIE met het muZIEum

Helaas, deze actie/coupon is verlopen.

De zomervakantie staat voor de deur, tijd voor een welverdiende vakantie! Vakantie vieren doe je deze zomervakantie bij het muZIEum. Naast een donkerbeleving of Expeditie ribbelroute, sta je van 7 juli t/m 2 september voor een zomerse uitdaging: blind op vakantie. Zoals je van ons gewend bent, laten we jou zélf ervaren hoe het is om niets te kunnen zien. Dit keer volledig in vakantiesferen!

Bestemming onbekend
Ga mee op reis met het muZIEum. De bestemming? Dat is nog een verassing! Zoals de gids je zal vertellen, is er op vakantie niet alleen van alles te zien, maar vooral ook heel veel te voelen, ruiken, proeven en horen. Op welke manier je een vakantie beleeft als je alleen deze zintuigen tot je beschikking hebt, dat ervaar je zelf door met ons op vakantie te gaan zonder zicht. Waar de reis naar toe gaat, ontdek je door middel van verschillende opdrachten. Bij welk vakantieland hoort bijvoorbeeld de inhoud van je koffer?

Ook de praktische zaken komen aan bod. Hoe is het om blind een tent op te zetten of een luchtbed op te pompen? Ervaar welke uitdagingen je hierbij tegenkomt. Kan je deze alleen oplossen of door middel van samenwerking? Zet je zintuigen op scherp tijdens deze zomerse activiteit!

Op vakantie met…
Deze activiteit is te boeken in combinatie met een donkerbeleving of Expeditie ribbelroute. Voor meer informatie, data en prijzen zie muzieum.nl/zomervakanzie