Zomerexpositie Nijmegen 2018

Helaas, deze actie/coupon is verlopen.

Galerie Zeven Zomers (Marikenstraat 50, Nijmegen)
De hele zomer kunt u in galerie Zeven Zomers genieten van een prachtige kunstexpositie. Op zondag 9 september viert de galerie haar 15-jarig bestaan.
Deze feestelijke middag wordt om 14.00 uur geopend met een welkomsttoespraak en live muziek. Bezoek de website voor het laatste nieuws.

Kunstenaars
1 aug t/m 30 sep: Wilfried Grootens toont zijn geslepen glazen kubussen. De afzonderlijke glasplaten beschildert hij zo dat na het polijsten een transparante, geometrische ruimte ontstaat, waarin een driedimensionaal object lijkt te zweven.
5 sep t/m 28 okt: De beelden van Erik Kierkels bezitten een enorme spanning. Vol vuur, krachtig in uitdrukking bij zijn stieren en paarden, terwijl het frêle, speelse in zijn engelen en danseressen zichtbaar is.

Zomerexpo 2018
In onze vaste collectie: glaskunst van Gert Bullée, natural art van Rob Plattel, olieverfschilderijen van Eelko van Iersel, papierkunst van Annelies Reijers, bronzen beelden van Rieke van der Stoep, Peter Jansen, Rose van den Hurk, Marcel Julius Joosen & Anke Birnie.

Galerie & etalage

De entree van de galerie Marikenstraat 50, aan de bovenzijde, tussen lunchroom New Dutch en kledingwinkel Purdey. Winkelpand nummer 38 en 40 tonen kunstwerken in de etalage, die te koop zijn op nummer 50. De zij-ingang van de galerie bevindt zich op het Raadhuishof, het pleintje met de kastanjeboom, bij het oorlogsmonument “De Schommel”.

De galerie is geopend op woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
www.zevenzomers.nl