Koopzondagen in Nijmegen

Iedere zondag koopzondag in Nijmegen

In Nijmegen kun je ook in 2018 iedere zondag shoppen. Alle winkels mogen op zon- en feestdagen open zijn, met uitzondering van nieuwjaarsdag, 1e paasdag, 1e pinksterdag en 1e kerstdag. Vrijwel alle winkels in het kern-winkelgebied en een groot aantal winkels in de ringstraten zijn dan ook alle zondagen geopend. Op de eerste zondag van de maand zijn ongeveer alle winkels in de gehele binnenstad open.

Openingstijden winkels Nijmegen

De winkels in het centrum van Nijmegen zijn op zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Bovendien worden er vaak allerlei extra activiteiten gepland. Shoppen op zondag kan op:

14 januari
21 januari
28 januari
4 februari
11 februari
18 februari
25 februari
4 maart
11 maart
18 maart
25 maart

Wil je zeker weten of jouw favoriete winkel open is? Bekijk dan het bedrijfsprofiel van de desbetreffende winkel op onze website. De ondernemers houden dit zelf bij.

Koopzondag in centrum NijmegenActiviteiten tijdens koopzondagen

Tijdens de koopzondagen is er vaak van alles te doen in de stad. Je kunt er heerlijk genieten van cultuur, winkelen, feest en uitgaan. Kom lekker winkelen tijdens de koopzondagen in Nijmegen en stap aan het einde van een fanatiek dagje shoppen één van de restaurants en cafés binnen. Of combineer je dagje winkelen met een bezoek aan theater of museum. Kom je met de auto? Kijk dan op onze pagina parkeren.