Alfa Laval drie jaar titelsponsor Stevensloop

Alfa Laval dit jaar als hoofdsponsor

Stevensloop NijmegenAlfa Laval verbindt zich voor vier jaar aan de Nijmeegse Stevensloop, dit jaar als hoofdsponsor en bij de edities in 2020, 2021 en 2022 als titelsponsor. In deze drie jaren vindt het NK halve marathon plaats bij de Stevensloop. Alfa Laval is een Zweedse specialist in warmteoverdracht en scheidingstechnologie, en heeft een rijke historie in Nijmegen. De Nijmeegse vestiging is gespecialiseerd in inert gas generatoren en systemen die uitlaatgassen van schepen reinigt. Als nieuwe titelsponsor biedt Alfa Laval de Nijmeegse stadsloop de gelegenheid om het NK halve marathon maximaal in te zetten om meer mensen in beweging te krijgen.

Met het titelsponsorschap van de Stevensloop ondersteunt Alfa Laval de hardloopgemeenschap in Nijmegen en daarnaast past de verbintenis met de Nijmeegse stadsloop bij het duurzame karakter van Alfa Laval. De organiserende Stichting Zevenheuvelenloop organiseert haar evenementen zo duurzaam mogelijk en Alfa Laval gaat voor een duurzame toekomst door het mogelijk maken van energie efficiënte industriële processen en de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen.

Inspireren en activeren

Alexander Vandevelde, directeur Stichting Zevenheuvelenloop, is blij met deze sponsorovereenkomst: “Samen met Alfa Laval gaan we vier hele mooie jaren tegemoet bij de Stevensloop. Het is fijn om het vertrouwen te krijgen van een wereldspeler als Alfa Laval en ons gezamenlijk in te zetten om meer mensen in beweging te krijgen. Het NK halve marathon dat in 2020, 2021 en 2022 bij de Alfa Laval Stevensloop plaatsvindt, biedt mooie kansen om mensen te inspireren, motiveren en aan het hardlopen te krijgen.”

Rene Diks, Managing Director Alfa Laval: “We waren als Alfa Laval Nijmegen op zoek naar een regionaal evenement waarmee we onszelf op de kaart kunnen zetten. Het is voor ons belangrijk dat het een sportief evenement is met een duurzaam karakter. Met de Stevensloop hebben we een evenement gevonden dat hierbij past.”

Inschrijven

Dit jaar vindt op zaterdag 16 en zondag 17 maart de vijfde Stevensloop plaats. Inschrijven voor de 5 kilometer, 10 kilometer en halve marathon kan via www.stevensloop.nl.