Enjoy the Ride 2019: Fietsen voor jongvolwassenen met kanker

Vierde editie van Enjoy The Ride!

Enjoy the Ride 2019 is een feit. 14 april wordt er weer gefietst voor jongvolwassenen met kanker. Het startschot wordt dit jaar gegeven door onze eigen burgemeester Hubert Bruls, net als voorgaande jaren bij Cafe St. Anneke.

Daarnaast zijn er ook nieuwe routes gemaakt én is er een nieuw onderdeel voor de jeugd in de Honigfabriek. Je kunt je inschrijven voor de gezinsroute met speurtocht die 10 kilometer lang is, daarnaast zijn er routes van 30km, 60km en 100 km die langs veel mooie stukken in dit gebied voeren waar je niet snel voorbij komt. Als je niet van fietsen houdt, kun je uiteraard ook gewoon aanschuiven bij de barbecue en proosten op het leven.

Hulp voor AYA's

Het opgehaalde geld gaat voor een deel naar Stichting Tegenkracht, net als voorgaande jaren. Deze stichting zorgt voor sport op maat voor mensen die revalideren van kanker en hun conditie willen opbouwen.

Verder staat er een potje bij de AYA polikliniek voor het ontwikkelen van verschillende revalidatielijnen. Tot nu toe zijn er vier, waarbij gekeken wordt naar wat een patiënt zou willen of kunnen qua sport naast het huidige proces waar ze in zijn gegaan.

Enjoy the Ride is in 2016 opgezet door Tim Nouws en Bregje Peeters. Beiden op dat moment AYA of levend met de gevolgen van kanker. Helaas is datzelfde jaar Bregje overleden. Tim vond dat dit evenement moest blijven bestaan en is aan de slag gegaan met de familie van Bregje en vrienden. In de tussentijd is dit alweer de vierde editie.

We zijn te bereiken op: info@enjoytheridetour.nl