Derde editie van de Grote Markt Nijmegen Supercup

Zes dagen voetbal tijdens de Grote Markt Nijmegen Supercup

Van dinsdag 3 tot en met zondag 8 juli zal de derde editie van de Grote Markt Nijmegen Supercup gehouden worden. Op de Grote Markt tegenover de Waagh zal een ware voetbalarena komen te staan.  Diverse doelgroepen gaan de strijd aan om de felbegeerde cup.

Het toernooi, dat door Glas- en Schildersbedrijf Marc Hellegers, Café Daen, De Derde Kamer en zaalvoetbalvereniging Madereros CF georganiseerd wordt, heeft wederom een gevarieerd programma samengesteld. Mede daarom is het toernooi van de eerste editie met vier speeldagen, de tweede editie met vijf speeldagen, gegroeid naar zes speeldagen tijdens de aankomende editie. Dit om meerdere doelgroepen deel te laten nemen aan het toernooi.

Programma

Dinsdag 3 juli
Speelt Knotsenburg liefhebbend om de Knotsenburg Cup. Carnavalsverenigingen, blaaskapellen en andere carnavalsvierders, stelen de show deze avond.

Woensdag 4 juli
Tijdens het middagprogramma nemen basisscholieren uit groep 7 en 8 het tegen elkaar op.
In de avond strijden horecaondernemers uit Nijmegen en omgeving tegen elkaar.

Donderdag 5 juli
Deze middag is er geen officieel programma.
’s Avonds strijden dames om de titel. Het succes van afgelopen jaar verdient een vervolg. Vrouwenvoetbal is en blijft enorm in trek.

Vrijdag 6 juli ’s
's Middags trappen we af met Walking Voetbal. Dit is wandelvoetbal voor vijftigplussers. Dit jaar een  fantastisch deelnemersveld met; NEC, SV Orion, Juliana Malden, PSV, NAC, RKC en FC Utrecht.
’s Avonds gaat het programma door met de eerste avond Bedrijvenvoetbal.

Zaterdag 7 juli
In de middag is er geen programma vanwege de weekmarkt.
Het avondprogramma maakt veel goed met de tweede avond Bedrijvenvoetbal. Deze avond speelt onder andere ‘Good Old’ NEC mee en verwelkomen we AFC Ajax 35+. Het beloofd weer een mooie strijd te worden om de ‘Cup met de grote oren’.

Zondag 8 juli
’s Morgens een clinic van FC Dreumes. Peutervoetbal voor de allerjongste onder ons.
Het toernooi zal worden afgesloten met Horeca teams van de Grote Markt zelf.

Algemene informatie

Het evenement is vrij toegankelijk. Elke dag begint het programma om 14.00 uur en eindigt het middagprogramma om 17.30 uur. ’s Avonds vangt het programma om 19.00 uur aan en duurt tot uiterlijk 23.00 uur. Er is voldoende ruimte aanwezig om de wedstrijden, vanaf de tribunes te aanschouwen. Daarnaast is er de mogelijkheid om te genieten van een hapje of een drankje bij de naastgelegen horecagelegenheden.

Op de website van Supercup Nijmegen of de Facebookpagina Supercup Nijmegen is meer informatie te vinden.