Hier eet je de lekkerste pannenkoeken!

Pannenkoeken eten in Nijmegen op Nationale Pannenkoekdag

Vrijdag 16 maart is het Nationale Pannenkoekdag. De dag dat basisschoolleerlingen pannenkoeken bakken voor ouderen in de buurt. Gewoon omdat zij ook weleens in het zonnetje gezet mogen worden. Heb je al trek gekregen? Hier kun je terecht als je geen zin hebt om zelf pannenkoeken te bakken.

Pannenkoekenboot Nijmegen
Vaar mee met de Pannenkoekenboot op de Waal waar je een prachtig uitzicht hebt over het natuurgebied de Ooijpolder, de skyline van Nijmegen en de nevengeul. Je kunt heerlijk uitwaaien op het buitendek. Speciaal voor de jongste gasten is er in het ruim een grote ballenbak en zijn er kleurplaten, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

Pannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje
Al vanaf 1992 een begrip in Nijmegen: 't Hoogstraatje. De pannenkoeken worden op basis van een oud familierecept ambachtelijk gebakken. Het geheim van 't Hoogstraatje? In de pannenkoeken is altijd een beetje feest meegebakken!

Eatery the Pancake, Van Welderenstraat 22
Eatery the Pancake is inmiddels geopend. American pancakes of lekker op z'n Hollands... maar ook healthy en glutenvrije pannenkoeken staan op het menu. En ze zoeken nog naar (mannelijk) personeel! Volg ze op www.eaterythepancake.nl.