Jumbo City en het La Place zijn open!

Opening Jumbo City en het La Place

Gisteren om 11.00 uur openden de nieuwe Jumbo City en het La Place restaurant aan de Grote Markt 1-3 in Nijmegen hun deuren. In aanwezigheid van beide teams en andere belangstellenden, werd de winkel en het restaurant met een druk op de knop feestelijk geopend. Zeven dagen per week kunnen inwoners en bezoekers van Nijmegen terecht bij Jumbo City voor hun dagelijkse boodschappen en vers bereide producten uit eigen keuken en bakkerij. Meenemen, direct opeten of thuis klaarmaken: het kan allemaal. Bij La Place kunnen gasten genieten van dagverse, natuurlijke en huisgemaakte ontbijtjes, lunches, diners en tussendoortjes. Van smoothies, sandwiches, salades en soepen tot pizza’s en heerlijke wokgerechten: La Place serveert het allemaal.

Jumbo City Nijmegen heeft ruime openingstijden: maandag tot en met woensdag, vrijdag en zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur, op donderdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zondag van 12.00 tot 19.00 uur. Het La Place restaurant is elke dag geopend van 9.00 tot 19.00 uur.

Over Jumbo Supermarkten

Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie. Jumbo telt momenteel ruim 580 supermarkten, vier Foodmarkten en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Daarnaast lanceerde Jumbo onlangs Jumbo City. In dit nieuwe gemakswinkelconcept combineert het concern elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland.

In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo ook de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een groot aantal EMTÉ winkels. Zo groeide Jumbo van regionale supermarktketen uit tot een leidende omnichannel retailer in Nederland. Voor meer informatie zie www.jumbo.com.

Over La Place

Al 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservice restaurant. Sinds de oprichting in 1987 speelt La Place in op de trend van gezonde voeding. Zo werken de professionals uitsluitend met verse, eerlijke en waar mogelijk biologische grondstoffen en worden eigen, unieke recepten voor de ogen van de gast bereid. La Place heeft naast ruim tachtig vestigingen in Nederland ook locaties in Duitsland, Indonesië, Canada, Frankrijk, Oostenrijk en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV