Marikenstraat klaar voor het feestseizoen

Marikenstraat klaar voor het feestseizoen

De Marikenstraat te Nijmegen is weer in gereedheid gebracht voor het aankomende feestseizoen. De complete winkelstraat is voorzien van sfeervolle verlichting en decoratie. De feestverlichting is niet te missen en zorgt voor een gezellige sfeer. Voor de Marikenstraat kan het feestseizoen niet vroeg genoeg beginnen. Kom langs en kom ook in feestsferen!

Over de Marikenstraat

In de Marikenstraat bevind je je op de perfecte locatie voor een heerlijk dagje shoppen! Het zeer diverse aanbod van winkels is verdeeld over maar liefst twee niveaus. Het unieke aan de Marikenstraat is de verdeling van winkels over de twee verdiepingen die door bruggetjes aan elkaar verbonden zijn. Dit maakt het een sfeervolle locatie voor winkelend publiek. In de gehele straat kun je gebruikmaken van gratis WiFi en er zijn voldoende parkeergelegenheden. Wat hier zeker niet mag ontbreken is de verlichting die het hele jaar door te zien is, wat winkelen in de Marikenstraat nóg gezelliger maakt!

Kijk voor meer informatie op www.marikenstraat.nl of op www.facebook.com/marikenstraatnijmegen. Mocht u nadere inlichtingen wensen dan kunt u contact opnemen met ondergetekende.